reserveren

Reserveren

Attentie: na 17 uur voor reserveringen voor dezelfde dag graag even bellen (078 - 6126636) i.p.v. het formulier te gebruiken!

logo Parmesan

Paasmenu

Zondag 1e Paasdag 21 april

San Daniele ham (24 maanden gerijpt), gegrilde asperges met een
salsa van scharrel-eitjes met parmezaan en olijfolie
Wijntip: Verdicchio Classico, Saputi 100% Verdicchio

***

Ravioli gevuld met ricotta en witte asperge, crème van prei
met een schuimige roomsaus en dille-olie
Wijntip: Soave Classico, Aldegheri 100% Garganega

***

Gegrilde Dorade, voorjaarsgroenten, pastinaakchips
met saus Hollandaise
Wijntip: Chardonnay, Ritterhoff 100% Chardonnay

of

Gebraden lam, voorjaarsgroenten, pastinaakchips
met een jus van tijm
Wijntip: Sangiovese, Volpetti 100% Sangiovese

***

Sinaasappel-polenta muffin, kaneelmerengue, schuim van pistache
met witte chocolade-roomijs
Wijntip: Tre Filer Passito, Ca dei Frati Turbania, Chardonnay, Sauvignon blanc

4-gangen paasmenu € 42,00 p.p.
4-gangen inclusief wijnarrangement € 68,50